mail@ingridhegland.dk
T 28 26 06 97
 

Sexlyst

Har du eller din partner mistet lysten til sex? Kender du til den smerte, der følger med at afvise eller at blive afvist? Så er du ikke alene.

Som parterapeut og sexolog med speciale i manglende sexlyst har jeg rådgivet rigtig mange par og enkeltpersoner i forbindelse med manglende sexlyst og de problemer, som følger i kølvandet.

Den du er, og det du oplever, påvirker din seksualitet. Manglende sexlyst handler ikke bare om sex, men også om kærlighed og evnen til at give og modtage. Når lysten til sex forsvinder, mister vi noget af den energi og vitalitet, som vi henter fra det intime samvær. Det giver i sidste ende mindre overskud til at klare hverdagens udfordringer, med alt hvad det indebærer.

De fleste, der mister lysten til sex, kender ikke til årsagen og ved derfor heller ikke, hvordan problemet kan løses. Derfor står mange par magtesløse, og der er derfor ikke noget at sige til, at så mange giver op og enten affinder sig med situationen eller går hver til sit.

Ved at rådføre sig med en ekspert vil det være muligt at finde ind til årsagen og få redskaber til at bearbejde eventuelle problemstillinger således, at sexlysten kan få lov til at vende tilbage. Der er som regel flere årsager til, at lysten nedsættes eller helt udebliver. Det er derfor vigtigt, at både du og din partner forholder sig til problemstillingerne og sammen arbejder på at finde en løsning. Det kræver, at du er villig til at prioritere dit parforhold og bruge energi på at ændre uhensigtsmæssige mønstre.

Du skal være meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at få mere lyst og leg ind i dit sexliv.